Zinaty.ro
0
Politica de retur

Echipa Zinaty dorește ca toți clienții să fie mulțumiți de produsele cumpărate, de aceea, în cazul în care există nemulțumiri, produsele pot fi returnate. 
Legislația prevede "consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". 

În termen de maxim 14 zile de la primirea coletului, trebuie să anunțați prin email că doriți să returnați.

Conditia de returnare este ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat: în ambalajul original cu toate accesoriile, fără semne de uzură sau montaj! 
Produsele returnate care nu respectă condițiile de mai sus vor fi refuzate și returnate clientului care va achita transportul dus-întors! 

În cazul în care ați ales un produs care nu vi se potrivește, sau din orice motiv doriți schimbarea produsului cu alt produs, vă oferim schimb de produs.
Taxa de transport pentru schimb este 16.99 lei.
Trebuie să anunțați prin email, faptul că doriți să schimbați produsul cu altul de pe site-ul nostru. Vom trimite un curier la dvs. pentru a ridica coletul. Coletul trebuie sa fie ambalat si pregătit pentru livrare. După ce ajunge produsul la noi, vom expedia coletul la schimb către dvs. Dacă produsul pe care-l doriți este mai ieftin, diferența de bani, minus taxa de transport, va fi returnată direct în contul dvs. Dacă produsul pe care-l doriți la schimb este mai scump, veți plăti diferența curierului plus taxa de transport.

În cazul în care doriți restituirea banilor, veți anunța prin email acest lucru. Un curier va fi trimis la dvs. pentru a prelua coletul.  Termenul de returnare a banilor este de maxim 7 zile lucrătoare din momentul în care ajunge coletul la noi, prin transfer bancar în contul dumneavoastră IBAN format din 24 de caractere. 

Nu se acceptă :
* retururi expediate prin alt curier în afară de cel trimis de către noi
* retururi neanunțate telefonic sau prin email