Zinaty.ro
0
Politica de retur

Echipa Zinaty dorește ca toți clienții să fie mulțumiți de produsele cumpărate, de aceea, în cazul în care există nemulțumiri, produsele pot fi returnate. 
Legislația prevede "consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". 

În termen de maxim 14 zile de la primirea coletului, trebuie să anunțați telefonic sau prin email că doriți să returnați.

Conditia de returnare este ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat: în ambalajul original cu toate accesoriile și etichetele, fără semne de purtare sau miros de parfum! 
Produsele returnate care nu respectă condițiile de mai sus vor fi refuzate și returnate clientului care va achita transportul dus-întors! 

În cazul în care ați ales o mărime care nu vi se potrivește, sau din orice motiv doriți schimbarea produsului cu altă marime, sau schimbarea cu alt produs, vă oferim schimb de produs sau marime.
Primul schimb este gratuit! În cazul în care veți schimba de mai multe ori, se achită taxa de transport de 20 lei la următoarele schimburi.
Trebuie să anunțați telefonic sau prin email, faptul că doriți să schimbați produsul cu altul de pe site-ul nostru. Vom trimite un curier la dvs. pentru a ridica coletul. Coletul trebuie sa fie ambalat si pregătit pentru livrare. După ce ajunge comanda la noi, vom expedia coletul la schimb către dvs. Dacă produsul pe care-l doriți este mai ieftin, diferența de bani va fi livrată direct în contul dvs. Dacă produsul pe care-l doriți la schimb este mai scump, veți plăti diferența curierului (Spre exemplu: dacă doriți să schimbați un produs de 149.99 lei, cu altul de 159.99 lei, atunci la primirea coletului, veți plăti 10 lei diferența) 

În cazul în care doriți restituirea banilor, veți anunța telefonic sau prin email acest lucru. Un curier va fi trimis la dvs. pentru a prelua coletul.  Termenul de returnare a banilor este de maxim 14 zile lucrătoare din momentul în care ajunge coletul la noi, prin transfer bancar în contul dumneavoastră IBAN format din 24 de caractere. 

Nu se acceptă :
* retururi expediate prin alt curier în afară de cel trimis de către noi
* retururi neanunțate telefonic sau prin email 

Articolele de imbracaminte beneficiaza de garantie 14 zile calendaristice, din momentul primirii comenzii.