Zinaty.ro
0

Baterii sanitare

-38%
Quickview

Baterie lavoar para dus extractabila crom lucios

124.00 lei 199.00 lei

Baterie lavoar para dus extractabila crom luciosBaterie lavoar cu aplicabilitate in saloanele de coafura sau in baie.Cartus ceramic 40mm pentru folosire indelungata si fiabilitate in utilizareBateria are o functionare silentioasa tocmai datorita acestui cartus ceramicAccesorii bateriei salon incluse:para dus, care se prezinta ca o prelungire a pipe..

-38%
Quickview

Baterie bucatarie pipa flexibila si perlator cu doua functii crom lucios

129.00 lei 209.00 lei

Baterie bucatarie pipa flexibila si perlator cu doua functii crom luciosBaterie bucatarie, confectionata din alama sanitara, material fiabil si rezistent.Bateria este echipata cu un cartus ceramic de 40 mm, special conceput ,pentru a asigura o functionare medie de 500000 de ciclurii inchis/deschis si functionare silentioasa .Pipa baterie este felxi..

-38%
Quickview

Baterie lavoar pipa fixa crom lucios

99.00 lei 159.00 lei

Acoperire: cromataCartus plasticRacord 1/2 apa rece, apa calda incluse in pretGarnituri cauciucPresiune nominala: 10 barPresiune recomandata la iesire: 0.1-0.5 MpaTemperatura maxima de lucru: 90 CTemperatura recomandata de lucru: 65 C..

-47%
Quickview

Baterie cabina dus prindere perete crom lucios

105.00 lei 199.00 lei

Baterie cabina dus prindere perete crom luciosBateria este echipata cu un caartus ceramic de 40 mm pentru fiabilitate ridicata .In pachetul bateriei sunt incluse toate accesoriile pentru punerea in functiune a acesteia .Dimensiunile bateriei se regasesc in imagini ...

-42%
Quickview

Baterie lavoar montare chiuveta baie granit negru

139.00 lei 239.00 lei

Baterie lavoar cu un finisaj de granit negru si acoperire in 3 straturi.Corpul bateriei este confectionat din alama sanitara, pentru o fiabilitate in utilizare.Cartusul care echipeaza bateria este ceramic de 40 mm, special conceput pentru a asigura fiabilitate in utilizare si functionare siletioasa, fara a existra zgomote deranjnte in timpul functi..

-31%
Quickview

Baterie cada montare pe perete, pipa fixa, granit negru

219.00 lei 319.00 lei

Baterie cu un finisaj de granit negru si acoperire in 3 straturi.Corpul bateriei este confectionat din alama sanitara, pentru fiabilitate in utilizare.Cartusul care echipeaza bateria este ceramic de 40 mm, special conceput pentru a asigura fiabilitate in utilizare si functionare siletioasa, fara a existra zgomote deranjnte in timpul functionarii.Pe..

-31%
Quickview

Baterie cada montare pe perete, pipa medie mobila, granit negru

219.00 lei 319.00 lei

Baterie cada cu un finisaj de granit negru si acoperire in 3 straturi.Corpul bateriei este confectionat din alama sanitara, pentru  fiabilitate in utilizare.Cartusul care echipeaza bateria este ceramic de 40 mm, special conceput pentru a asigura fiabilitate in utilizare si functionare siletioasa, fara a existra zgomote deranjnte in timpul func..

-40%
Quickview

Baterie tip lebada, granit negru

149.00 lei 249.00 lei

Baterie bucatarie, tip lebada cu un finisaj de granit negru si acoperire in 3 straturi.Corpul bateriei este confectionat din alama sanitara, pentru o fiabilitate in utilizare.Cartusul care echipeaza bateria este ceramic de 40 mm, special conceput pentru a asigura fiabilitate in utilizare si functionare siletioasa, fara a existra zgomote deranjnte i..

-50%
Quickview

Baterie pipa medie mobila, granit negru

99.00 lei 199.00 lei

Baterie lavoar  cu un finisaj de granit negru si acoperire in 3 straturi.Corpul bateriei este confectionat din alama sanitara, pentru  fiabilitate in utilizare.Cartusul care echipeaza bateria este ceramic de 40 mm, special conceput pentru a asigura fiabilitate in utilizare si functionare siletioasa, fara a existra zgomote deranjnte in tim..

-42%
Quickview

Baterie lavoar montare chiuveta baie granit alb

139.00 lei 239.00 lei

Baterie lavoar cu un finisaj de granit alb si acoperire in 3 straturi.Corpul bateriei este confectionat din alama sanitara, pentru o fiabilitate in utilizare.Cartusul care echipeaza bateria este ceramic de 40 mm, special conceput pentru a asigura fiabilitate in utilizare si functionare siletioasa, fara a existra zgomote deranjnte in timpul function..

-31%
Quickview

Baterie cada montare pe perete, pipa fixa, granit alb

219.00 lei 319.00 lei

Baterie cu un finisaj de granit alb si acoperire in 3 straturi.Corpul bateriei este confectionat din alama sanitara, pentru fiabilitate in utilizare.Cartusul care echipeaza bateria este ceramic de 40 mm, special conceput pentru a asigura fiabilitate in utilizare si functionare siletioasa, fara a existra zgomote deranjnte in timpul functionarii.Perl..

-40%
Quickview

Baterie tip lebada, granit alb

149.00 lei 249.00 lei

Baterie bucatarie, tip lebada cu un finisaj de granit alb si acoperire in 3 straturi.Corpul bateriei este confectionat din alama sanitara, pentru o fiabilitate in utilizare.Cartusul care echipeaza bateria este ceramic de 40 mm, special conceput pentru a asigura fiabilitate in utilizare si functionare siletioasa, fara a existra zgomote deranjnte in ..

-50%
Quickview

Baterie pipa lunga mobila, granit alb

99.00 lei 199.00 lei

Baterie bucatarie/baie cu un finisaj de granit bej si acoperire in 3 straturi.Corpul bateriei este confectionat din alama sanitara, pentru  fiabilitate in utilizare.Cartusul care echipeaza bateria este ceramic de 40 mm, special conceput pentru a asigura fiabilitate in utilizare si functionare siletioasa, fara a existra zgomote deranjnte in tim..

-50%
Quickview

Baterie pipa medie mobila, granit alb

99.00 lei 199.00 lei

Baterie lavoar  cu un finisaj de granit alb si acoperire in 3 straturi.Corpul bateriei este confectionat din alama sanitara, pentru  fiabilitate in utilizare.Cartusul care echipeaza bateria este ceramic de 40 mm, special conceput pentru a asigura fiabilitate in utilizare si functionare siletioasa, fara a existra zgomote deranjnte in timpu..

-42%
Quickview

Baterie lavoar montare chiuveta baie granit bej

139.00 lei 239.00 lei

Baterie lavoar cu un finisaj de granit bej si acoperire in 3 straturi.Corpul bateriei este confectionat din alama sanitara, pentru o fiabilitate in utilizare.Cartusul care echipeaza bateria este ceramic de 40 mm, special conceput pentru a asigura fiabilitate in utilizare si functionare siletioasa, fara a existra zgomote deranjnte in timpul function..

-31%
Quickview

Baterie cada montare pe perete, pipa fixa, granit bej

219.00 lei 319.00 lei

Baterie cu un finisaj de granit bej si acoperire in 3 straturi.Corpul bateriei este confectionat din alama sanitara, pentru fiabilitate in utilizare.Cartusul care echipeaza bateria este ceramic de 40 mm, special conceput pentru a asigura fiabilitate in utilizare si functionare siletioasa, fara a existra zgomote deranjnte in timpul functionarii.Perl..

-31%
Quickview

Baterie cada montare pe perete, pipa lunga mobila, granit bej

219.00 lei 319.00 lei

Baterie cada cu un finisaj de granit bej   si acoperire in 3 straturi.Corpul bateriei este confectionat din alama sanitara, pentru  fiabilitate in utilizare.Cartusul care echipeaza bateria este ceramic de 40 mm, special conceput pentru a asigura fiabilitate in utilizare si functionare siletioasa, fara a existra zgomote deranjnte in t..

-31%
Quickview

Baterie cada montare pe perete, pipa medie mobila, granit bej

219.00 lei 319.00 lei

Baterie cada cu un finisaj de granit bej si acoperire in 3 straturi.Corpul bateriei este confectionat din alama sanitara, pentru  fiabilitate in utilizare.Cartusul care echipeaza bateria este ceramic de 40 mm, special conceput pentru a asigura fiabilitate in utilizare si functionare siletioasa, fara a existra zgomote deranjnte in timpul functi..

-40%
Quickview

Baterie tip lebada, granit bej

149.00 lei 249.00 lei

Baterie bucatarie, tip lebada cu un finisaj de granit bej si acoperire in 3 straturi.Corpul bateriei este confectionat din alama sanitara, pentru o fiabilitate in utilizare.Cartusul care echipeaza bateria este ceramic de 40 mm, special conceput pentru a asigura fiabilitate in utilizare si functionare siletioasa, fara a existra zgomote deranjnte in ..

-48%
Quickview

Baterie pipa lunga mobila, granit bej

109.00 lei 209.00 lei

Baterie bucatarie/baie, pipa lunga mobila, granit bejBaterie bucatarie cu un finisaj de granit bej si acoperire in 3 straturi.Corpul bateriei este confectionat din alama sanitara, pentru  fiabilitate in utilizare.Cartusul care echipeaza bateria este ceramic de 40 mm, special conceput pentru a asigura fiabilitate in utilizare si functionare sil..

-50%
Quickview

Baterie pipa medie mobila, granit bej

99.00 lei 199.00 lei

Baterie lavoar  cu un finisaj de granit bej si acoperire in 3 straturi.Corpul bateriei este confectionat din alama sanitara, pentru  fiabilitate in utilizare.Cartusul care echipeaza bateria este ceramic de 40 mm, special conceput pentru a asigura fiabilitate in utilizare si functionare siletioasa, fara a existra zgomote deranjnte in timpu..

-35%
Quickview

Baterie cada pipa fixa montare perete crom lucios

189.00 lei 289.00 lei

Baterie cada montare perete , crom luciosBateria este confectionata din alama sanitara , material fiabil , rezistent la umezeala si abrazitate .Schimbarea intre functia cada si dus se face cu ajutorul divertorului montat pe corpul bateriei , acesta asigura o regalare usoara si precisa .Bateria este echipata cu un cartus ceramic de 40 mm , ce asigur..

-37%
Quickview

Baterie cada pipa lunga mobila crom lucios

169.00 lei 269.00 lei

BATERIE CADA PIPA LUNGA MOBILASet complet baterie cadaMontaj pe pereteCartus plastic 40 mmSuprafata cromataComutator dus/cada special albRacord dus 1/2 FEFurtun dus 1.5 mPara dus cu duze silicon anticalcar, 2 functiiPipa lunga 25 cm..

-37%
Quickview

Baterie cada montare perete, pipa medie mobila crom lucios

169.00 lei 269.00 lei

Baterie cada montare perete, pipa medie mobila crom lucios.Set complet baterie cadaMontaj pe pereteCartus ceramic de  40 mmSuprafata cromata , rezistenta la umezeala si abrazitateComutator dus/cada montat in partea frontala a baterieiRacord dus 1/2 FEFurtun dus 1.5 mPara dus cu duze silicon anticalcar, 2 functiiPipa medie de 18 cm..

Afişare 1 - 24 din 36 (2 pagini)